Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht
Nieuws
 • Will.i.am vindt ophef rond Bieber overdreven


  door XRADIO - 20 april 2013 om 19:14 | Bron: nu.nl

  Geen kwaad woord over Justin Bieber, vindt rapper en The Voice-coach Will.i.am. Hij vindt het tieneridool een van de meest getalenteerde mensen met wie hij heeft gewerkt. 

  De kritiek die de zanger kreeg na zijn opmerking over Anne Frank is volgens Will niet terecht.
  "Die gast was in Amsterdam. Hij had naar de hoeren kunnen gaan of drugs kunnen gebruiken. En nu maken we er zo'n punt van dat hij zich afvroeg of Anne Frank een belieber zou zijn geweest?", zegt de Amerikaan in The Sun.
  "Hij ging naar een museum! Er is zoveel gekkigheid te zien en doen in Amsterdam, maar hij ging naar het Anne Frank Huis. Het is een prima jongen."

  Will.i.am is groot fan van Bieber. "Hij is een enorm talent. Hij is een van de beste mensen met wie ik de afgelopen vijf jaar heb gewerkt." De rapper probeert ook wat sympathie voor de tiener te kweken omdat Justin nog zo jong is.
  "Ik weet nog goed dat ik negentien was, dat was best pittig. Het verschil tussen hem en mij is dat ik in alle rust kon opgroeien, hij moet dat doen voor het oog van iedereen."
  De zanger kwam eerder deze week ruim een uur later dan gepland het podium op tijdens zijn concert in het Gelredome in Arnhem. Tijdens zijn bezoek aan het Anne Frank Huis schreef hij in het gastenboek dat hij hoopte dat Anne, als ze nu had geleefd, een 'belieber', oftewel een fan van hem, zou zijn geweest.
   
Gerelateerd nieuws
 
Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm