Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht
Nieuws
 • Anne Frank Huis blij met komst Justin Bieber


  door XRADIO - 15 april 2013 om 17:44 | Bron: nu.nl

  Justin Bieber heeft in binnen- en buitenland veel kritiek gekregen op zijn bezoekje aan het Anne Frank Huis in Amsterdam.

  Zijn bericht in het gastenboek schoot bij veel mensen het verkeerde keelgat, maar het museum zelf was juist erg te spreken over de komst van de tienerster.
  "Het Anne Frank Huis was heel blij met de komst van Justin Bieber afgelopen vrijdag. We vinden het heel positief dat hij de tijd en moeite heeft genomen om het museum te bezoeken", zo schrijft het museum op Facebook.
  "Hij was heel erg geïnteresseerd in het verhaal over Anne Frank en hij bleef langer dan een uur. We hopen dat hij zijn fans hiermee heeft geïnspireerd om iets over haar leven te leren en we hopen dat ze haar dagboek zullen lezen."

  Justin schreef vrijdag na zijn bezoek in het gastenboek: "Echt inspirerend om hier te kunnen zijn. Anne was een geweldig meisje. Hopelijk zou ze een belieber (fan van Justin Bieber, red.) zijn geweest.''
  Hierop kwam een stortvloed aan kritiek. Zo werd hij uitgemaakt voor sukkel, harteloos ventje en kleine, verwende debiel.
   
Gerelateerd nieuws
 
Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm