Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht

Biografie

 • Cheryl Cole

  toegevoegd door XRADIO

  Cheryl Cole is een Engelse zangeres en televisiepersoonlijkheid. Ze is lid van de Britse populaire meidengroep Girls Aloud. Deze groep werd gevormd in het Britse Popstars- The Rivals. Ze was getrouwd met de voetballer Ashley Cole.

  De mooie brunette is geboren in Newcastle-upon-Tyne, een typisch Engels plaatsje, waar ze ook opgroeide. In haar tienerjaren was ze al volop bezig met beroemd worden. Ze danste erg veel en won ook veel modellenwedstrijden. Ook verscheen ze in diverse commercials en advertenties.
  In 2002 kwam haar grote doorbraak toen ze met de show Popstars The Rivals meedeed. Ze was razend populair en werd als eerste gekozen voor de meidengroep Girls Aloud, die een van de meest succesvolle Britse popgroepen ooit zou worden. Het ging goed met de goedlachse schoonheid, en zo trouwde ze in 2006 met haar grote liefde Ashley Cole. Niet zonder problemen, want de roddels over een affaire van haar man staken al snel de kop op. Zowel Cheryl als Ashley hebben een affaire altijd ontkend.

  In 2008 verving de Engelse ster Sharon Osbourne als jurylid voor de reality talentenshow X-Factor. Ze is in Engeland net zo populair als Victoria Beckham, al dan niet nog populairder. Ze wordt ook geroemd om haar mooie looks en haar kledingstijl.

  In 2010 gingen Ashley en Cheryl definitief uit elkaar. Cheryl besloot wel om 'Cole' als achternaam te houden, aangezien de meeste mensen haar kennen als Cheryl Cole. Ze wilde niet voor verwarring zorgen.

   

Producties opgenomen in playlist

Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm