Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht

Biografie

 • Cascada

  toegevoegd door XRADIO

  Cascada is een Duitse dance/trance act die bestaat uit het producersduo Manuel Reuter (DJ Manian) en Yann (Yanou). Yanou had eerder een kleine hit in Nederland met het nummer 'On & On' (feat. Do) en werkte samen met DJ Sammy aan de grote hit 'Heaven' (eveneens feat. Do/cover van Bryan Adams). Volgens hem zat vooral Yanou achter 'Heaven' en had DJ Sammy er weinig mee te maken gehad.

  Naast deze jonge producers bestaat Cascada uit de zangeres Natalie Horler (Bonn, 23 september 1981), een Duitse met Engelse ouders. Door haar vader, die jazzmuzikant is, kwam ze al op jonge leeftijd in aanraking met muziek.

  De groep heeft sinds 2004 verschillende hits gehad in Duitsland, zoals 'Miracle', 'Bad Boy' en 'Everytime We Touch' . Deze laatste is de eerste die het ook in het buitenland goed doet, waaronder de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

  Vanaf week 37 in 2006 staat het nummer 'Everytime We Touch' van het gelijknamige album in de Nederlandse Top 40. Deze kwam binnen op plek 40 en is alleen maar stijgende tot en met week 44.

  Cascada heette eerst Cascade, maar dit werd veranderd omdat dit het Spaanse woord is voor waterval.

   

Producties opgenomen in playlist

Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm