Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht

Biografie

 • The Partysquad

  toegevoegd door XRADIO

  The Partysquad bestaat uit DJ Jerry en MC Ruby Funkdoobie. De mannen behoren al jaren lang tot de Nederlandse top en doen hun naam altijd eer aan.

  De filosofie van The Partysquad is dat mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken. The Partysquad draait wat het publiek wil horen. Of het nou R&B, Hip Hop, Dancehall, Salsa, Garage, Discoclassics of House is.

  In 1998 ontmoet het tweetal elkaar tijdens de Wanted-tour. DJ Jerry is de vaste DJ op deze tour en Ruben pakt op een avond spontaan de mic. Diezelfde avond wordt de basis gelegd voor wat later het bekendste urban DJ-team van Nederland zou worden. In hetzelfde jaar beginnen zij hun eerste residency in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het alleen maar verder bergopwaarts gegaan met het tweetal. Zij draaien de afgelopen jaren niet alleen op praktisch elk feest en in elke club in Nederland, maar zijn ook graag geziene gast-DJ?s in Marokko, Londen, Spanje en op Curaçao. Ook op de grote Nederlandse evenementen zoals Innercity , Ambassador en 911 ontbreken zij niet. Naast hun activiteiten in de clubs brengen Jerry en Ruben ook met enige regelmaat mix-cd?s uit. In 2003 bracht ID&T hun compilatie 'UK Sounds' ook officieel uit.

  De mannen zijn druk bezig om samen met hun muzikale bondgenoten van de Good Life Family (o.a. Michael Bryan , MVP, Dejavu) en andere kopstukken uit de Nederlandse urban scene, het eerste officiële Partysquad studio-album op te nemen.

  De eerste hitsingle 'Wat Wil Je Doen', tevens soundtrack van de film Het Schnitzelparadijs, kwam in 2005 uit en bestormde de hitlijsten. The Partysquad werkte voor dit nummer samen met Willy Wartaal, Spacekees, Darryll, Heistrockah, The Opposites en Art Officials.

  2006 was echt hèt jaar van The Partyquad. Ze brachten hun tweede album 'De Bazen van de Club' uit. De singles 'I'm Sorry', 'Hard To Get', ''Dat Is Die Shit en 'Rampeneren' werd stuk voor stuk dikke hits. Als klap op de vuurpijl mochten de mannen optreden tijdens de TMF Awards van 2006. Samen met Jacqueline Govaert (Krezip), Extince en Caprice openden de show met hun nummer 'Ben Je Down'. In 2007 bracht The Partysquad samen met Brainpower de single 'Non Stop' uit, die op de 12e plek in de Top 40 belandde. In de zomer van dat jaar scoorde het duo met hun dansbare hit 'Crazy Funky Style'.

   

Producties opgenomen in playlist

Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm