Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht

Biografie

 • Beyonce

  toegevoegd door XRADIO

  Beyonce wordt op 4 september 1981 geboren in Houston. Tijdens haar jonge jaren blijkt al snel dat ze talent heeft voor zingen en optreden. Samen met haar nichtje Kelly Rowland lopen ze Latavia Roberson tegen het lijf en ze beginnen een trio. Uiteindelijk komen ze ook nog Letoya Luckett tegen en de groep is gevormd. De vader van Beyonce werpt zich op als manager en Destiny's Child is geboren.

  Vanaf 1990 werken de meiden zich helemaal uit de naad en uiteindelijk worden ze in 1997 beloond met een hit: 'No, No, No'. Ondanks hun grote successen komen er spanningen in de groep en de formatie veranderd een aantal keer. De definitieve hitformule wordt gevonden als Latavia en Letoya verdwenen zijn en Michelle er in 2000 bij komt. In deze vorm, met Beyonce het meest op de voorgrond, hebben de meiden enorm veel succes.

  Beyonce houdt zich bovendien graag bezig met het schijven van teksten en uit op die manier haar creatieve kanten in de nummers van Destiny's Child. Ze wil hier graag in verder gaan en ook de andere meiden zien wel wat in een tijdelijke break. Ze gaan voor een tijdje uit elkaar om allemaal weer wat nieuwe ervaringen op te kunnen doen. Beyonce begint druk aan haar soloalbum te schrijven en roept daarbij de hulp in van een aantal bevriende artiesten waar ze graag een duet mee wil doen.

  In juni komt dan haar langverwachte debuutalbum 'Dangerously In Love' uit en het is meteen duidelijk dat Beyonce barst van de goede ideeen. Haar nummers zijn een stuk persoonlijker en met namen als Missy Elliott, Jay-Z, Sean Paul, Big Boi en nog vele anderen in de credits kan het niet meer stuk. Haar eerste single 'Crazy In Love' met Jay-Z wordt een grote hit en velen maken zich zorgen of er ooit nog wel een album van Destiny's Child in zit.

  De ene succesvolle hit volgt de andere, maar Beyonce houdt haar woord en zoekt in 2004 haar groepsmaatjes weer op om de studio in te duiken voor een nieuw album van Destiny's Child 'Destiny Fulfilled'. Daarmee zijn de fans natuurlijk helemaal gelukkig en de tour die de meiden gaan doen staat dan ook hoog op ieders verlanglijstje. Na dit album wordt het nog afwachten wat de dames verder willen doen. Volgens Beyonce zullen sommigen misschien willen trouwen en kinderen krijgen, dus zullen we even geduld moeten hebben.

   

Producties opgenomen in playlist

Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm