Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht

Biografie

 • Roy Gates

  toegevoegd door XRADIO

  Roy Gates is geen onbekende naam meer in de Dance scène. Als hij in het weekend niet in de Nederlandse clubs te vinden is, reist hij wel naar de clubs in landen als Polen, Spanje, Griekenland en Duitsland om daar zijn sound te laten horen.

  Zijn succesvolle carrière begon als DJ/Producer meteen met een Dancesmash op Radio 538. Deze debuut single "How Deep" scoorde direct hoog in de hitlijsten en stond wekenlang op de playlists van diverse major radio- en televisie stations.

  Met de opvolger "On my Way" werd als snel duidelijk dat zijn muzikale ontwikkeling niet meer te stoppen was. "On my Way" werd ondersteund door Top DJ's als: Armin van Buuren, E-Craig, DJ Jean, DJ José en Randy Katana. Laats genoemde had de plaat tijdens het mega evenement Mystery Land (ID&T) op z'n playlist had staan.

  Naast de vele optredens in binnen en buitenland bracht Roy vele uren in de studio door, waar hij een belangrijke basis legde voor een toekomstig album. Tijdens het productie proces ontstond de 3e single "We Rock Together" waarbij Roy een samenwerking aanging met DJ/Producer E-Craig, die voor deze single een remix produceerde. Deze release zorgde ervoor dat Roy Gates wereldwijd op de kaart werd gezet en zijn "Roy Gates sound" stond zelfs op de playlists van diverse USA Dance stations.

  "We rock together" scoorde eveneens hoog in de charts. De Bijbehorende Videoclip werd opgenomen in Polen waar Roy Gates regelmatig "The Wheels of Steel" bediend in diverse toonaangevende clubs. Met deze successen op zijn naam, vestigde deze DJ/ Producer zichzelf als een grote speler in de muziekmarkt.

  De nieuwe Roy Gates single heet "Lose Myself" en bevat o.a. een Steff Da Campo remix. "Lose Myself", welke eind maart door White Villa Records is gereleased, blijkt een major succes te zijn in de vaderlandse hitlijsten. Alle signalen wijzen erop dat deze release het succes van de vorige singles zal gaan overtreffen.

  Tijdens het Koninginnedag spektakel in Amsterdam zet hij om 12.43 uur het Radio 538 podium op het museumplein op zijn kop met een spetterend optreden, waarna hij om 14:45 uur opnieuw te zien is tijdens een live draaiset op het SLAM!FM podium op het Rembrandsplein. Uiteraard draait hij tijdens beide optredens zijn hitsingle "Lose myself".

  Ondertussen staan alle hitsingles momenteel wereldwijd op meer dan een miljoen compilatie CD's. De plaat had dus geen betere start kunnen hebben.

  DJ Jean noemt Roy Gates reeds "The New Tiësto"!

   

Producties opgenomen in playlist

Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm