Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht

Biografie

 • Cassie

  toegevoegd door XRADIO

  Casandra Ventura werd op 26 augustus 1986 geboren in New London, Connecticut. Cassie is een mengelmoesje, haar vader is Filipijns en haar moeder is van Afro-Amerikaanse en Mexicaanse afkomst. Deze achtergrond heeft er voor gezorgd dat Cassie drietalig is. Zij spreekt namelijk vloeiend Engels, Spaans en Taga.

  Cassie studeerde in 2004 af aan het Connecticut College in New London. Tijdens haar schoolperiode werkte ze al als model. Ze was onder andere te zien in reportages voor Adidas, lokale warenhuizen, Delia’s modecatalogus en in het populaire tijdschrift 'Seventeen'.
  Maar, het modellenleven bleek niets te zijn voor Cassie. Haar modellenbureau ‘Wilhelmina’ eiste namelijk dat zij moést afvallen, anders zou zijn geen opdrachten meer ontvangen. Cassie ging hier niet mee akkoord en zei haar modellencarrière vervolgens gedag.

  Het muzikale talent van Cassie werd toevallig ontdekt. Op haar verjaardag gaf haar moeder Cassie een muziekopname cadeau. Deze opname werd beluisterd door producer Ryan Leslie. Leslie was onder de indruk en zorgde dat haar nummer officieel geproduceerd werd. De single ‘Kiss Me’ was het resultaat.

  Via Leslie kwam de single terecht bij Tommy Mottola, voormalig president bij Sony en verantwoordelijk voor de carrières van onder andere Jennifer Lopez, Jessica Simpson en Mariah Carey. Nadat P. Diddy de track ‘Me & U’ in een club hoorde, bood hij Cassie een platencontract bij zijn label ‘Bad Boy Recordings’ aan.

   

Producties opgenomen in playlist

Geen gerelateerde tracks.

Reacties (2)

 • Sander (33)
  22 februari 2011 om 13:13  
   
 • XRADIO (13)
  12 oktober 2010 om 21:42  
   
| 1 |
 
Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm