Nu op XRADIO

Twitter

Nieuwe tracks

Geef je mening


Lees reacties  0 Reacties  |  Overzicht

Biografie

 • Alice Deejay

  toegevoegd door XRADIO

  In Groningen maakten Eelke en Sebastiaan keiharde hardcore onder de naam G-town Madness. Na een tijdje waren ze dit wat zat en richten zich op de clubscene. Onder Pronti en Kalmani stuurden ze een demo naar Violent Records en dit label contracteerden hun clubhit "Movin Around". Deze clubhit werd vaak door DJ Jurgen gedraaid, waardoor hij in contact kwam met deze producers.

  Met z'n drieën doken ze de studio in en maakten ze de hit "Better Off Alone". Voor de zang vroegen ze zangeres Judith Pronk, bijnaam Judy. Na het overweldigende succes van dit nummer besloten ze onder de naam Alice Deejay verder te gaan. De groep werd aangevuld met danseressen en Judy werd het gezicht van de groep.

  Judith Pronk is geboren op 8 december 1973 in Amsterdam. Als kind was ze al bezig met mensen te vermaken met haar zang en dans. Op zesjarige leeftijd begon ze met klassiek ballet en stond ze bij ieder school- en buurtfeest op het podium. Wat jaren later besloot Judith een opleiding tot docent theaterdans te gaan volgen aan de Hogeschool voor de Kunsten. Na deze opleiding kwam Judith in contact met de mannen achter Alice Deejay en de drie jaar daarna zag ze als gezicht van die act alle uithoeken van de wereld. Alice Deejay scoorde hits met "Back in my life" en "Will I ever". Eind 2002 besloot zangeres Judy een punt achter Alice Deejay te zetten en zich op nieuwe dingen te gaan storten. Eén van die nieuwe dingen was het presenteren van het kinderprogramma Wensdagmiddag en Taai Taai TV op Nicklelodeon (Kindernet).

   

Producties opgenomen in playlist

Reacties (1)

 • Sander (34)
  22 november 2010 om 19:21  
   
| 1 |
 
Reageren
Om te reageren moet je ingelogd zijn, klik hier om in te loggen.

Inloggen

XTrack

 • Lees meer
  Justin Timberlake
  Mirrors

Luisteren via eigen player

Linkpartners

Radio overzicht Onlineradiostations Allradio.nl Radioonline.fm